In 2018 bestaat de Nieuwe Koninklijke Harmonie 175 jaar. En dat gaan we vieren! Het jubileumjaar start met het Openingsconcert op zondag 28 januari 2018. Er is een mooi programma samengesteld dat wordt verzorgd door het Seniorenorkest Tilburg en het Harmonieorkest. Voorafgaand is er een optreden in de foyer van het Opstaporkest vanaf 14.00 uur. Na het concert, dat begint om 14.30 uur, speelt het Sax-O-13 orkest eveneens in de foyer zodat u heerlijk kunt napraten en nagenieten in muzikale sfeer.

Met de professionaliteit van de dirigenten en geweldige inzet van de orkestleden is een fantastische programma samengesteld. Hierbij het overzicht van de muzikale invulling.

Voor de pauze speelt het Seniorenorkest Tilburg zeer toegankelijke muziekstukken, bij de nummers 6, 7, 8 en 9 ondersteund met zang van Janneke de Beer en Carlijn Kanters (foto rechts).

1. Olimpica van Giovani Orsomando,
2. Dankeschön van B. Kaempfert,
3. Highlights from Grease (film, musical),
4. Une belle Histoire van M.Fugain- P.Leroyer,
5. La Vita è Bella van Nicola Piovani (film-muziek),
6. One uit de musical The Chorus Line,
7. Valerie (Amy Winehouse),
8. A Night like this (Caro Emerald),
9. Brand new Day, from “The Wizz”,
10.Thank You For The Music (ABBA)

Het Harmonieorkest zal na de pauze de onderstaande composities ten gehore brengen.

De nummers 4,5 en 6 zijn met zang van Gino Politi (foto rechts). Nummer 7 is meer bekend onder de titel: Ik leef niet meer voor jou van Marco Borsato.

1.Soldaat van Oranje van Rogier van Otterloo
2.Arabische Dans (uit de Peer Gynt Suite) van Edvard Grieg
3.Concerto d’Amore van Jacob de Haan
4.Con Te Partiro van F. Sartori en L. Quanratotto
5.Volare van Domenico Modugno en Franco Migliacci
6.Funiculi-Funicula van Luis Denza
7.Cervo a Primavera van Ricardo Cocciante

U maakt ook kennis met het Opstaporkest dat voorafgaand aan het concert een optreden verzorgt in de foyer.
Na het concert speelt het Sax-O-13 orkest.

Toegangskaarten

Leden van de Sociëteit, afdelingen Muziek en Bridge en partners alsmede relaties zijn uitgenodigd. Overige belangstellenden kunnen kaarten bestellen via Theaters Tilburg. We verwelkomen u graag!

Kijk voor het volledige programma van ons jubileumjaar op onze speciale Jubileum pagina.