De grootste muzikale activiteit van dit feestjaar is het Jubileumconcert. Na een fantastische uitvoering van het Koningsconcert in april is het Jubileumorkest weer vol enthousiasme aan de slag gegaan. De nieuwe dirigent Peter Spierings werkt samen met de muzikanten hard aan de juiste afstemming, interpretatie en weergave zodat het een geweldig concert wordt. Het Harmonieorkest NKH en het Seniorenorkest Tilburg vormen gezamenlijk het speciale Jubileumorkest. Op 16 september zal voor de pauze de beroemde Peer Gynt ten uitvoergebracht worden olv dirigent Peter Spierings. Het spannende verhaal van Peer Gynt wordt verteld door podiumkunstenaar Peer de Graaf. Na de pauze speelt het Jubileumorkest olv dirigent Jan Hermans een vrolijk en feestelijk programma; vocaal ondersteund door Marieke van Middelkoop en Thom Craane. Het programma voor de pauze is voor volwassenen EN kinderen.

Zie hier de muzikanten in actie!