Gratis concert in Theater De Boemel

Zondagmiddag 31 maart 2019 geven de Tilburgse Accordeonvereniging Les Musiciens Joyeux en het Harmonieorkest van de Nieuwe Koninklijke Harmonie samen een concert in Theater De Boemel (Spoorzone).

Les Musiciens Joyeux is een bloeiende vereniging waarin mensen met veel plezier samen muziek maken in een accordeonorkest. Het Tilburgse accordeonorkest speelt voor de pauze onder leiding van Tom van Aarle een gevarieerd repertoire van swing, musical tot popmuziek en originele accordeoncomposities. Het Harmonieorkest NKH speelt onder leiding van Peter Spierings een gevarieerd programma van pop, swing en licht-klassieke stukken. Zangers Alicia Spierings treedt op met het Harmonieorkest. Haar doel is geld inzamelen voor een project voor kansarme kinderen in Bolivia.

Het concert begint om 12.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur), en eindigt om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Een geweldige middag, met veel muziek op een mooie locatie, die u niet mag missen!