Op zondag 8 december 2019 sloten het Seniorenorkest Tilburg en het saxofoonensemble Sax-O-13 hun jubileumjaar af met een feestelijk slotconcert in ’t Plein in Udenhout.  Sax-O-13 dat 10 jaar bestaat speelde in het café een uitdagend programma met bekende en swingende pop- en rocknummers speciaal gearrangeerd voor ons saxofoonensemble. Het voltallige Seniorenorkest Tilburg vierde het 20-jarig bestaan in de grote zaal. In dit concert kwam de veelzijdigheid van de muzikanten én het orkest tot zijn recht in zeer verschillende werken van samba en zwoele Spaanse Paso-Dobles tot meeslepende film-, jazzy- en popmuziek.

Veel muziekliefhebbers waren naar theater ’t Plein gekomen; zowel het café als de grote zaal was overvol. Men kreeg de stoelen niet aangesleept.

Het bestuur van de NKH feliciteert beide muziekgezelschappen met hun jubileum. Complimenten voor de organisatie!