In december 2021 opent restaurant De Harmonie haar deuren.

Er is veel werk verzet en nog wordt er keihard gewerkt om alles op tijd perfect in orde te hebben. Want in december is het zo ver.
Ontdek de oneindige mogelijkheden van de sfeervolle (vergader)ruimte in Tilburg. In het (zakelijke) hart van de stad geniet je van toonaangevend eten en drinken. Op een toplocatie in Tilburg in het Huis van Muziek. In juli 2020 was nog sprake van het nieuwe muziekhuis. Lees daar hier meer over.

De Harmonie trekt van december alle registers voor je open en maakt jouw borrel, diner, bruiloft, vergadering of zakelijke lunch tot een succes. Zij nemen nu al reserveringen aan voor de lunch, Kerst en besloten partijen.
Profiteer van maatwerk waar muziek in zit!

Kijk op deharmonietilburg.nl of mail naar info@deharmonietilburg.nl voor al je vragen.
Zij zien jullie graag in december 2021!