Sociëteit Nieuwe Koninklijke Harmonie

De sociëteit NKH, opgericht in 1843, is de vereniging die een ontmoetingsplaats creëert waar mensen uit (de regio) Tilburg met een maatschappelijke belangstelling elkaar kunnen treffen, ideeën en gedachten kunnen uitwisselen, samen activiteiten kunnen ontwikkelen, waaronder het maken van instrumentale muziek en zich kunnen ontspannen in een prettige ambiance in een historisch gebouw. In 2018 bestaat de NKH 175 jaar en is daarmee op een na de oudste in Brabant. De Koninklijke Harmonie M.V.C. opgericht in 1842, is de oudste.

Leden Sociëteit NKH

Leden van de vereniging nemen gratis deel aan de activiteiten van de afdelingen Muziek, Bridgen en kunnen aanzienlijke kortingen genieten op de entreeprijs van overige activiteiten. Een lidmaatschap staat open voor iedereen die meent, als individu of als rechtspersoon, een bijdrage te kunnen leveren aan de doelstelling van de vereniging. Het lidmaatschap bedraagt in 2017 € 170,– per persoon per jaar; voor rechtspersonen gelden aanvullende voorwaarden.

Voor meer informatie over het lidmaatschap: stuur een e-mail naar info@harmonietilburg.nl, wij nemen dan contact met je op.

Deelnemers

Deelnemers zijn géén lid van de vereniging NKH, maar wél aangesloten bij een of meer afdelingen: Muziek (Harmonie- en/of Seniorenorkest), Bridgen. Zij nemen deel aan de betreffende afdelingsactiviteiten, waarvoor jaarlijks een afdelingscontributie wordt geïnd.

Voor meer informatie over de afdelingen, hun activiteiten en contributies klik op de betreffende links: Harmonieorkest NKH, Seniorenorkest NKH en Bridge NKH.